BRÆND IGENNEM

BRÆND IGENNEM


Jeg tilbyder at styrke dig i dit udtryk, så du kan gøre indtryk og med gennemslagskraft sætte dit aftryk i de sammenhænge, du indgår i.

 

At formidle klart og tydeligt handler om at kende sine virkemidler. Min ambition er at bevidstgøre dig om dine virkemidler, så du er i stand til at holde dit fokus og stå stærkt i orkanens øje, når stormen raser.


Evnen til at tage og give plads med den rette timing er en vigtig del af et frugtbart samarbejde. Med denne egenskab bevarer og optimerer du energien og arbejdsglæden hos alle. Når du er i stand til at holde dit center og agere derfra, vil de roller, du påtager dig i din hverdag, være autentiske og troværdige.


  • Jeg coacher dig i at lytte aktivt til dine egne og andres behov, så du kan formidle klart og tydeligt.
  • Jeg bidrager med konkrete redskaber til at observere, optimere og opgradere dine evner og muligheder.
  • Jeg støtter dig i at bryde vanetænkning og hjælper dig med at tænde kreativiteten i tanker, følelser, ord og handling.
  • Jeg ønsker at styrke dit personlige lederskab og fremelske dit fulde potentiale, så du opnår gennemslagskraft, balance og karisma.
  • Jeg hjælper dig med at stå stærkt med dine individuelle kompetencer og derved bidrage optimalt til fællesskabet, til gavn for helheden.
  • Jeg lægger vægt på, at forskellighed er en ressource i gruppedynamiske sammenhænge.
  • Jeg afdækket sammen med dig magien bag krop, stemme, tanker og følelser gennem bevidst træning.
  • Jeg tilbyder kurser, foredrag og workshops - og arbejder både på time-, uge- og månedsbasis. Jeg tilbyder én til én træning så vel som gruppetræning.


Jeg har mere end 20 års erfaring indenfor balanceret sameksistens og kommunikationstræning, både med grupper og enkeltpersoner.


Jeg elsker at arbejde med mennesker, og glæder mig til at høre fra dig.
Kontakt mig

 
 
 
 

Jeg har som performance- og lifecoach arbejdet for en lang række kunder gennem tiden:Hempel, Finanssektorens Uddannelsescenter, Unicon, Berntsens Vaskerier, Novo Nordisk, Ringsted Kommune, Valcon, DVS A/S, OUTOKUMPU Sustainable stainless steel, RUC Ledertræning, Easyfood A/S, De 4 Værn, CFCS Cypersikkerhed, 3F, HK, Next step ved Bindslev, BG Fonden, Grundfoss, De gamles By, Dagcenter Sorø, Ældre aktivitetscenter Slagelse, Organisationen af Danske Museer, De samlede Frederiksbergske Museer, Andelsmuseet Nyvang, Kunsten i Ålborg, Henning Larsen Museet, Trapholt, Jernbanemuseet, Silkeborg Museum, Glyptoteket, Meyers Madhus, IDA ingeniørernes fagforening , m.fl.

 

Se også: www.PositivKommunikation.dk